Siirry suoraan sisältöön

Black Friday tarjous 2023

  Black Friday 2023 ilmalämpöpumppu tarjous

  Black Friday tarjous 2023 on täällä! Vuoden pimeimmät ilmalämpöpumppu hinnat ovat voimassa 20.-24.11.2023 rajoitetulle erälle ilmalämpöpumppuja!

  Tartu nyt Black Friday tarjoukseemme ilmalämpöpumpuista. Tätä ilmalämpöpumppu tarjousta ei kannata ohittaa! Ilmalämpöpumppu tarjous on voimassa ainoastaan black friday kampanjan ajan 20.-24.11.2023! Tutustuthan kamppanja ehtoihin ennen tilaamista. 

  Black Friday tarjous 2023 Mitsubishi LN25

  Black Friday tarjous Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu 1399,00 euroa!

  Black friday tarjouksena voit hankkia kampanjan ajan 20.-24.11.2023 Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumpun lumenvalkoisena kauttamme huikean edulliseen hintaan ainoastaan 1399,00€! Tarjoushinta koskee ainoastaan Soico Oy:n myymiä laitteita, joihin ostetaan Soico Oy:ltä asennus laitteen oston yhteydessä. Perusasennuksen hinta tarjouksen yhteydessä alkaen 695,00€! Asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Laitteita rajoitettu määrä!

  (Mitsibishi Electric LN25 lumenvalkoinen, alin hinta alennusta edeltäneiden 30 päivän aikana 1745,00€)

  Hyödynnä Mitsubishi LN25 Black Friday tarjous tilaamalla alapuoleisella lomakkeella:

  Tilaa nyt Mitsubishi Electric LN25 lumenvalkoisena Black Friday tarjous hintaan 1399,00 euroa ja maksa vasta 6kk päästä!

  Tilaamalla laitteen nyt sinun on mahdollista saada 30.11.2023 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman 6 kuukauden eräpäiväsiirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy siis vasta kuuden kuukauden päästä. 

  Eräpäivän siirto vaatii myönnettyä SOG-rahoitusta. Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

  Hae -painiketta napsauttamalla siirryt SOG-rahoituksen haku -sivulle, jossa voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen. Huomioi, että sinun tulee valita toimipisteeksi yrityksemme, Espoo/Soico Oy.

  Kampanjan ehdot

  Black friday tarjoushinta sisältää ainoastaan ilmoitetun laitteen. Asennuksen kaikki tarvikkeet ja työt laskutetaan aina erikseen erillisen hinnaston mukaisesti. Kaikki suorittava työ on kotitalousvähennyskelpoista ja nämä eritellään laskulla.

  Black friday kampanja hinnat koskevat ainoastaan 20.-24.11.2023 aikana suoritettuja uusia tilauksia yllä mainituista laitteista, eikä tarjouksia voi yhdistää muihin tarjouksiin. Laitteen ostaminen tarjoushinnalla vaatii myös, että suoritettava asennustyö ostetaan Soico Oy:ltä.

  Voit pyytää tarjousta myös muista ilmalämpöpumpuista tarjouspyyntölomakkeen kautta. Pyydämme mainitsemaan kuvauksessa haluamasi ilmalämpöpumpun mallin, sekä jo tiedossa olevat mahdolliset perusasennuksen ulkopuoliset työt. Asiantuntijamme ovat teihin yhteydessä mahdollisimman pian ja antavat tarvittaessa lisätietoja mahdollisista lisätöiden kustannuksista, sekä antaa arvioidun toimitusajan asennukselle ja laitteelle. Vahvistamme tilauksen kirjallisesti kun olemme yhdessä sopineet yksityiskohdista.

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo