Siirry suoraan sisältöön

Tarjouksen pyytäminen

Halutessasi tarjouksen uudesta ilmalämpöpumpusta, ilma-vesilämpöpumpusta tai sähköasennus palveluistamme, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä ensisijaisesti tarjouspyyntö lomakkeen kautta.

Huollon tilaus

Mikäli ilmalämpöpumppusi tai ilma-vesilämpöpumppusi tarvitsee huoltoa tai haluat ilmoittaa meille takuuasiasta, otathan yhteyttä huollon tilaus lomakkeen kautta. Käsittelemme takuuasiat, reklamaatiot ja huoltotilaukset ainoastaan kirjallisesti.

Soico Oy

Rajamaankaari 13, 02970 Espoo

Myynti: 0291700841

Taloushallinto: 0291700840

info@soico.fi

Muut yhteydenotot

Mikäli asiasia koskee jotain muuta kuin tarjouspyyntöä tai huollon tilausta, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse, puhelimitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

  Soico Oy

  Soico Oy on perustettu vuonna 2012. Olemme 100 prosenttisesti suomalainen yritys. Arvoihimme kuuluu tarjota asiakkaille paras mahdollinen palvelukokemus aina tilaus hetkestä asennuksen toteutukseen. Me emme hylkää asiakasta kaupanteon jälkeen vaan olemme käytettävissä myös asennuksen jälkeen, mikäli laitteen kanssa ilmenee ongelmia. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa ja Uuraisilla. Meidän kautta saa kaikki sähköasennus palvelut, sekä ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto palvelut.

  Kauttamme on saatavilla useiden merkkien sähköasennus tarvikkeet, sekä toimimme myös Mitsubishi ilmalämpöpumppujen virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n virallisena  jälleenmyyjänä.

  Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita ja tuotteita ammattitaidolla. Tästä vakuutena tarjoamme aina kaikille asennuksillemme kahden vuoden takuun. Valitse siis Soico Oy kun haluat varmistua, että työt ovat hoidettu laadukkaasti!

  Kiinteistöjen sähkö- ja automaatiopalvelut
  suunnittelusta, toteutukseen ja käyttöönottoon asti.
  Lue lisää
  Mitsubishi ilmalämpöpumput ja Ilma-vesilämpöpumput
  suoraan viralliselta maahantuojalta ja maahatuojan takuulla.
  Tutustu maahantuojan valikoimaan
  Previous slide
  Next slide

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo