Siirry suoraan sisältöön
Kaikki sähköasennustyöt ammattitaidolla
Ota yhteyttä

Kotitalousvähennys asennustyöstä

Tyytyväiset asiakkaat

Luotettava ja ammattitaitoinen palvelu

Sähköasennus Uudenmaan ja Keski-Suomen alueelle

Yrityksemme kautta on saatavissa laajamittaisesti kiinteistöjen sähkö- ja automaatioasennuksiin liittyvät palvelut suunnittelusta, toteutukseen ja käyttöönottoon asti. Oli kyseessä sitten hieman pienempi sähköasennustyö kuten kerrostalohuoneiston kiinteän valaisimen vaihto tai suurempi sähkötyö, esimerkiksi uuden omakotitalon sähköurakointi tai toimistorakennuksen sähkösaneeraus, pystyy yrityksemme palvelemaan teitä sähköön liittyvissä asioissa. Toimintamme keskittyy pääsääntöisesti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueelle, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Sähköasentajamme ovat aina koulutettua ja ammattitaitoista. Yrityksemme ja henkilökuntamme tavoitteena on toteuttaa aina asiakkaan toiveiden mukaisesti työkohteen sähköasennukset ottaen huomioon sähkötöihin liittyvät turvallisuusmääräykset.

Soico Oy on merkitty Tukesin sähköurakoitsija­rekisteriin.

Sähkösuunnittelu ja konsultointi palvelut

Kauttamme on saatavissa kaikkien pienkiinteistöjen kuten omakotitalojen, lomakiinteistöjen, autotallien ja varastorakennuksien sähkösuunnittelu- ja konsultointipalveluita. Sähkösuunnittelupalvelu sisältää kiinteistön kokonaisvaltaisen sähkösuunnittelun toteutuksen voimassa olevien lakien ja standardien mukaisesti sisältäen rakennusaikaiset sähkösuunnitelmat ja asiakkaalle toimitettavat sähkökuvat arkistoitavaksi. Toteutamme sähkösuunnittelun aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja huomioimme mahdolliset erityistarpeet. 

Sähkösuunnittelussa on tärkeää huomioida jo suunnitteluvaiheessa huonekalujen ja sähkölaitteiden sijoittelu tulevaisuudessa. Jälkikäteen tehtävät muutos ja lisätyöt urakointivaiheen aikana voivat nostaa kustannuksia huomattavasti. Siksi onkin erityisen tärkeää keskustella asiakkaan kanssa ja pohtia myös mahdollisia tulevaisuudessa tarvittavia ratkaisuja.

Kauttamme on saatavissa myös konsultaatio palveluita joiden tarkoituksena on auttaa asiakasta ymmärtämään paremmin sähkösuunnittelussa tehdyt ratkaisut. Konsultaatiopalvelu on tarkoitettu asiakkaille jotka ovat esimerkiksi valmistalopaketin yhteydessä valinneet talopaketin toimittajan suositteleman sähkösuunnittelijan sekä sähköurakoitsijan. Usein valmistalopaketti sisältää valmiin sähkösuunnitelman. Näissä tapauksissa suunnittelu on tehty yleensä perusmallin mukaisesti. Usein rakennus vaiheessa asiakas kuitenkin huomaa, että esimerkiksi valaistuksen tai pistorasioiden sijoittelun suhteen pitäisi tehdä muutoksia, jotta esimerkiksi television sijoittaminen haluttuun paikkaa ilman jatkojohtoja onnistuisi. Tämä on usein mahdollista myös melko myöhäisessä vaiheessa rakennuksen rakentamista, mutta tässä vaiheessa muutos- ja lisätöistä joudutaan usein maksamaan erilliskorvaus. Mikäli nämä tarpeet tunnistetaan etukäteen ja sähköurakoitsija voi nämä suorittaa ilman lisätyötä, voivat nämä muutokset olla parhaimmillaan ilmaisia.

Kaikki sähköasennus palvelut yhdestä paikasta!

Viimeisimmät uutiset ja tarjoukset

Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

Lue lisää »

Yhteystiedot:

Myynti: 0291700841

Taloushallinto: 0291700840

info@soico.fi

Osoite

Rajamaankaari 13,

02970, Espoo