Siirry suoraan sisältöön

SOG-rahoitus ilmalämpöpumpuille ja ilma-vesilämpöpumpuille vaivatta

Rahoitus uuden ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankintaan

Harkitsetko uuden ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankintaa, mutta tällä hetkellä tämä kuulostaa kertainvestointina liian suurelta? Ei hätää, nyt  voit hakea SOG-rahoitusta OP-rahoituksen avulla uuden energiaratkaisun hankkimiseksi. SOG:n OP-rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden rahoittamiseksi. Rahoituksen avulla pystyt hankkimaan uuden energiaratkaisun joustavalla maksuajalla. Tämän myötä pystyt lyhentämään investoinnista koituvia kustannuksia myös saavutetuilla säästöillä energiakustannuksista. Joustava takaisinmaksuaika ja kohtuullinen korko auttavat tasapainottamaan taloutta sekä arkea. Tämä helpottaa investonnissa, joka maksaa itsensä takaisin jopa kahdessa vuodessa. Voit kokeilla ilmalämpöpumppu säästölaskurillamme, kuinka paljon voisit säästää energiakustannuksissa vuosittain.

Osta nyt, saat kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa siitä eteenpäin, kun pumppusi on asennettu

Nyt kaikkiin 30.11.2023 mennessä tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin saat halutessasi täysin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäiväsiirron. Ensimmäinen laskusi erääntyy siis vasta kuuden kuukauden päästä – ilman mitään kuluja tai lyhennyksiä.

Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hae sinulle sopiva rahoitus kätevästi

Hae -painiketta napsauttamalla siirryt SOG-rahoituksen haku -sivulle, jossa voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen. Huomioi, että sinun tulee valita toimipisteeksi yrityksemme, Espoo/Soico Oy.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  • Rahoitus 2 500–50 000 €.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %*.
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk.
  • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa. (Rahoitustarjous 30.11.2023 asti. 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa.)
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Omistusoikeus siirtyy heti.
  • Ei käsirahaa.
rahoitus esimerkki

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot:

Myynti: 0291700841

Taloushallinto: 0291700840

info@soico.fi

Osoite

Rajamaankaari 13,

02970, Espoo