Siirry suoraan sisältöön

SOG-rahoitus ilmalämpöpumpuille ja ilma-vesilämpöpumpuille vaivatta

Rahoitus uuden ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankintaan

Harkitsetko uuden ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankintaa, mutta tällä hetkellä tämä kuulostaa kertainvestointina liian suurelta? Ei hätää, nyt  voit hakea SOG-rahoitusta OP-rahoituksen avulla uuden energiaratkaisun hankkimiseksi. SOG:n OP-rahoitus on tarkoitettu yksityishenkilöille Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden rahoittamiseksi. Rahoituksen avulla pystyt hankkimaan uuden energiaratkaisun joustavalla maksuajalla. Tämän myötä pystyt lyhentämään investoinnista koituvia kustannuksia myös saavutetuilla säästöillä energiakustannuksista. Joustava takaisinmaksuaika ja kohtuullinen korko auttavat tasapainottamaan taloutta sekä arkea. Tämä helpottaa investonnissa, joka maksaa itsensä takaisin jopa kahdessa vuodessa. Voit kokeilla ilmalämpöpumppu säästölaskurillamme, kuinka paljon voisit säästää energiakustannuksissa vuosittain.

SOG-rahoituksen 6 kuukauden eräpäivän siirtokampanja 19.2.-31.5.2024

Voit saada 19.2.-31.5.2024 aikana tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäivän siirron. Eli voit itse päättää kuuden kuukauden päästä maksatko laskun kokonaisuudessaan, vai jatkatko rahoitussuunnitelman mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että saat kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa siitä eteenpäin, kun pumppusi on asennettu. Osta pumppu siis nyt ja maksa vasta loppuvuonna!

6 kk lähtee juoksemaan siitä, kun asennus on suoritettu.

SOG-maksuaikatarjous 19.2.-31.5.2024
• Rahoitus 2 500 – 50 000 €
• Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäis-
summa 2 500 €
• 6 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa
lainan kerralla pois tai maksaa sovituissa erissä
• Joustava takaisinmaksu
• Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks (6kk kulottoman ja korottoman maksuajan jälkeen).
• Laskutuspalkkio 7 €/kk
• Ei luoton perustamismaksua
• Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Mikäli haluat hyödyntää eräpäivän siirtokampanjaa, tee siis rahoitushakemus ja ilmoita tästä meille tilauksen yhteydessä. Kun rahoitushakemus on hyväksytty, sovimme kanssanne asennuspäivän. Asennuksen suorittamisen jälkeen toimitamme laskun rahoituslaitokselle, josta alkaa 6 kk kuloton ja koroton maksuaika. Voit hakea SOG-rahoitusta alta. Voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen. Huomioi, että sinun tulee valita toimipisteeksi yrityksemme, Espoo/Soico Oy.

Rahoitusta jopa 50 000 euroa!

Rahoitusta voi hakea aina 2 500–50 000 € hankintoihin. Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäissumma 2 500 €. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj.

Hae sinulle sopiva rahoitus kätevästi

Hae -painiketta napsauttamalla siirryt SOG-rahoituksen haku -sivulle, jossa voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen. Huomioi, että sinun tulee valita toimipisteeksi yrityksemme, Espoo/Soico Oy.

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Rahoitus 2 500–50 000 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • SOG-maksuaikatarjouksen aikana 19.2.-31.5.2024 6 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa
  lainan kerralla pois tai maksaa sovituissa erissä
 •  Ei luoton perustamismaksua
 • Edullinen korko OP-prime + 6,95 %* (6kk jälkeen).
 • Laskutuspalkkio 7 €/kk. 
 • Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Omistusoikeus siirtyy heti.
 • Ei käsirahaa.
rahoitus esimerkki

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,28 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (10,15 % 6/23), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 172,88 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 127,50 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Yhteystiedot:

Myynti: 0291700841

Taloushallinto: 0291700840

info@soico.fi

Osoite

Rajamaankaari 13,

02970, Espoo