Siirry suoraan sisältöön

Helpotusta helteeseen hankkimalla viilentävä ilmalämpöpumppu

  Viilentävä ilmalämpöpumppu helteeseen

  Kesän kuumuus saattaa joskus tuntua ylivoimaiselta. Osta viilentävä ilmalämpöpumppu meiltä toukokuun loppuun mennessä ja voit nauttia mukavasta sisäilmasta koko kesän ja maksaa hankinnan vasta 6kk päästä marraskuussa!

  Ilmalämpöpumppu on avain viilennykseen ja mukavuuteen kesän helteillä. Olipa kyseessä sitten asuintalo, mökki tai toimistotila, ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan ja energiatehokkaan tavan pitää sisäilman miellyttävän viileänä. Kesällä ilmalämpöpumppu poistaa lämpöä sisätiloista ja siirtää sen ulos, jolloin sisäilma pysyy viileämpänä ja miellyttävämpänä.

  Kun valitset ilmalämpöpumppua, on tärkeää ottaa huomioon oikea koko ja tehokkuus. Ammattitaitoinen asentajamme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan mallin. Kauttamme saat myös laadukkaan ilmalämpöpumpun asennuksen, joka takaa, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja energiatehokkuuden.

  Vielä ehdit tarttua mahdollisuuteen ostaa ilmalämpöpumpun toukokuun 2024 loppuun mennessä ja maksaa laskusi vasta marraskuussa. 

  Lue lisää 6kk eräpäivän siirtokampanjan ehdoista rahoitus sivuiltamme.

  Älä jää odottelemaan, sillä toukokuun lopun ja kesäkuun asennus ajat myydään nyt! Tutustu myös lisätyöhinnastoomme ja tilaa ilmalämpöpumppu asennettuna täyttämällä tarjouspyyntölomake. Tarjouspyynnön jälkeen sovimme tarvittaessa ilmaisen asennuskatselmuksen ja annamme asennukselle lopullisen sitovan hinnan.

  Miksi hankkia viilentävä ilmalämpöpumppu helpottamaan kesän kuumuutta

  Ilmalämpöpumpun käyttö kesällä ei ole vain miellyttävää, vaan se voi myös säästää merkittävästi energiaa ja rahaa verrattuna perinteisiin jäähdytysjärjestelmiin. Koska ilmalämpöpumppu siirtää lämpöä vain eikä tuota sitä itse, se on huomattavasti energiatehokkaampi vaihtoehto. Lisäksi monet ilmalämpöpumput tarjoavat muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ilmanpuhdistuksen ja kosteuden säätelyn, mikä tekee niistä monipuolisen ratkaisun sisäilman laadun parantamiseen.

  Joten, jos haluat nauttia kesän helteistä ilman hikoilua ja stressiä, suosittelemme ilmalämpöpumpun hankkimista. Se tarjoaa tehokkaan, energiatehokkaan ja monipuolisen tavan pitää sisäilma viileänä ja miellyttävänä koko kesän ajan.

  Viilentävä ilmalämpöpumppu edullisesti

  Ilmoitetut hinnat ovat perusasennukselle, sekä ilmoitetulle laitteelle. Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet ja työt laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti. Muista, että kaikki suorittava työ on kotitalousvähennyskelpoista!

  Artikkelin hinnat koskevat ainoastaan 31.5.2024 mennessä vahvistettuja uusia tilauksia yllä mainituista laitteista. Ilmoitetun laitteen hinnan ehtona on myös suoritettavan asennustyön hankinta Soico Oy:ltä. Ilmoitettu hinta määräytyy automaattisesti kaikille 31.5.2024 mennessä artikkelissa mainitun laitteen ostajalle.  

  Kun tilaat viilentävää ilmalämpöpumppua, huomioi ilmoittaa tiedossa olevat lisätyöt

  Tilaa itsellesi viilentävä ilmalämpöpumppu tarjouspyyntölomakkeen kautta. Mainitse kuvauksessa haluamasi ilmalämpöpumppu malli, sekä jo tiedossa olevat mahdolliset perusasennuksen ulkopuoliset työt. Myyjämme on sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä ja antaa tarvittaessa lisäinfoa mahdollisista lisätöiden kustannuksista, sekä sopii ajan asennukselle. Tämän jälkeen vahvistamme sinulle tilauksen kirjallisesti ja voit huoletta nauttia kevään aurinkoisista päivistä murehtimatta kesän tulevia helteitä.

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo