Siirry suoraan sisältöön

Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Kauttamme Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella kaikki sähköasennukset yli kymmenen vuoden kokemuksella hintaan 65€/tunti.

  Meiltä sähköasentaja kotiisi Uudellamaalla | Espoo | Helsinki | Vantaa | Tuusula | Nurmijärvi | Sipoo | Hyvinkää |

  Tehokkaat sähköasennukset Uudellamaalla

  Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista yritystä Espoon, Vantaan, Helsingin tai muun Uudenmaan alueella toteuttamaan kotisi tarvittavat sähköasennukset? Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Sähköasentaja Keski-Suomi | Jyväskylä | Uurainen | Saarijärvi | Tikkakoski | Äänekoski | Laukaa |

  Toimimme myös Keski-Suomessa, josta löydät kaikki samat laadukkaat palvelumme, kuin Etelä-Suomen alueelta. Sivutoimipisteemme sijaitsee Uuraisilla, jossa Keski-Suomen sähköasentaja palvelee tämän alueen asiakkaitamme niin Jyväskylässä ja kuin tämän ympäristössäkin.

  Sähköasennus hinta alkaen 65€ / alkava tunti

  Sähköasentajamme tuntiveloitus 11.4.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevan hinnaston mukaisesti on 65€ / alkava tunti (sis. alv 24%). Veloitus alkaa asentajan saavuttua työkohteeseen. Minimi veloitus on aina vähintään yksi tunti. Myös mahdollinen asentajastamme johtumaton odotusaika työkohteessa on yleisesti laskutettavaa.

  Sähköasennustyön lisäksi veloitamme asiakkaalta matkakustannukset kohteeseen. Matkakustannukset määräytyvät kilometriperusteisesti 1,49€ / kilometri (sis. alv 24%). Kilometri veloitus sisältää myös matka-ajan kustannukset, eli toisin sanoen ajoajan toimispisteestämme kohteeseen. Kilometriveloitus veloitetaan kohteesta riippumatta aina meidän lähimmästä toimipisteestämme (Espoo tai Uurainen) työkohteen osoitteeseen edestakaiselta matkalta, joten tiedät aina etukäteen matkakustannuksien hinnan tarkastamalla etäisyyden lähimmälle toimipisteellemme.

  Käytettävät materiaalit (sähkötarvikkeet) laskutetaan toteutuman mukaisesti kappalemäärän tai täysien metrien perusteellä riippuen materiaalin tyypistä. Voit ostaa kauttamme tukkuliikkeiden, kuten Soneparin ja Onnisen myymiä tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

  Voimassa olevan sähköasennuksen tuntihintamme voit tarkastaa sivuiltamme hinnasto -välilehdeltä, josta löydät myös lisää tietoa kustannuksista.

  Kauttamme monipuoliset sähköasennukset kuluttaja- ja yritysasiakkaille

  Tarjoamme kattavan valikoiman sähköasennuspalveluita aina kodin pienten sähköremonttien toteutuksesta suuriin teollisuuskohteisiin. Olipa kyseessä sitten uudisrakennus, remontti tai korjaustyö, meiltä löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen.

   1. Kotitalouksien sähköasennukset: Huolehdimme kodin sähköjärjestelmän asennuksista, kunnostuksista ja korjauksista ammattitaidolla ja tehokkaasti. Voit luottaa meihin niin valaisimien asentamisessa kuin sähkökeskusten uusimisessa.
   2. Yritysten sähkötarpeet: Toimitilojen sähköasennukset, kuten valaistuksen suunnittelu ja toteutus, dataverkkojen asennukset, sekä erilaisien valvontajärjestelmien asentaminen, hoituvat kokeneilta ammattilaisiltamme vaivattomasti.
   3. Teollisuuden sähköasennukset: Kokeneet sähköasentajamme suoriutuvat kaikista, alle 1000 V, sähköasennuksista, myös teollisuuden.

  Miksi valita meidät toteuttamaan sähköasennukset?

  Oli sitten tarve saada sähköasentaja kytkemään vain uunin tai uuden kiukaan paikoilleen, tai toteuttamaan monimutkaisemmat sähköasennustyöt, ammattitaitoiset sähköasentajamme ovat käytössäsi. Voit tilata sähköasentajan tekemään myös kaikki pienimmätkin sähkötyöt meiltä, me hoidamme kaikki työt yhtä vankalla otteella, emmekä väheksy minkään sähkötyön vaativuutta.

  1. Ammattitaito: Meillä työskentelee kokeneita ja sertifioituja sähköasentajia, jotka takaavat työn laadun ja turvallisuuden. Emme lähetä kohteeseen asentajaa ilman riittävää ammattitaitoa. Tarvittaessa perehdytämme kokemattomimpia asentajiamme kokeneemman asentajan matkassa oikeissa työtehtävissä, kunnes kokemus ja ammattitaitoa on määrittelemällämme tasolla.
  2. Kilpailukykyinen hinnoittelu: Tarjoamme laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Hintamme ovat läpinäkyviä ilman piilokuluja. Emme laskuta asiakasta, kuin todellisen toteutuman mukaisesti. Ennen työn suorittamista annamme kustannusarvion tehtävästä työstä ja mikäli havaitsemme työn aikana tämän poikkeavan odotettavissa olevasta, olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen vaihtoehtoisien ratkaisujen löytämiseksi lisäkustannuksien minimoimiseksi.
  3. Asiakaslähtöisyys: Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun juuri heidän tarpeisiinsa. Annamme avoimesti tietoa sähköasennustyön eri työvaiheista, sekä tarvittavista materiaaleista. Asiakas voi aina vaikuttaa, kuinka toivoisi sähköasennustöiden toteutettavan.
  4. Luotettavuus: Toteutamme kaikki sähköasennustyöt sovitussa aikataulussa ja pidämme lupauksemme. Yrityksemme arvoihin kuuluu olla luotettava kumppani asiakkaillemme. Tästä osoituksena annamme kaikelle työlle aina 24 kuukauden takuun.

  Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset sähköasentajaa

  Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista sähköasennusyritystä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tarjoamme sinulle ilmaisen arvion ja konsultaation sähkötarpeisiisi liittyen. Valitsemalla meidät saat varman ja turvallisen ratkaisun sähköasioihisi. Pyydä tarjous tai soita meille jo tänään ja anna meidän hoitaa sähkötyöt puolestasi!

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo