Siirry suoraan sisältöön

Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppu

  Uusi Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppu

  Uudessa Mitsubishi Electric AY mallisarjassa sisäyksikön muotoilua on uudistettu. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön pyöreät kulmat sekä mattapinta eivät herätä suotta huomiota itseensä. Tästä huolimatta Mitsubishi AY on kuin minimalistinen sisustuselementti ja sopii kodin tai mökin seinälle erinomaisesti!

  Mitsubishi Electric AY sisäyksikkö

  Mitsubishi Electric AY25 hinta asennettuna alkaen 2095,00€

  • Mitsubishi Electric AY25 ilmalämpöpumppu 1350,00€ sis. alv 24%
  • Perusasennuksen hinta ilmalämpöpumpulle 745,00€ sis. alv 24%

  Lue ilmalämpöpumpun asennuksesta, sekä perusasennuksen tarkemmasta sisällöstä tämän linkin kautta.

  Mitsubishi Electric AY -mallia saatavissa myös tehokkaampana AY35 mallina, pyydä tästä tarjousta mikäli tarvitset vieläkin tehokkaampaa lämmitystä tai viilennystä.

  Miksi valita juuri Mitsubishi Electric AY ilmalämpöpumppu

  1. AY-mallisarjan sisäyksikön pyöristetyt kulmat ja mattapinta sulautuvat ympäristöönsä erinomaisesti, eikä tämä herätä turhaa huomiota olemassaolollaan. Tämän ansiosta se on oiva valinta kohteessa, jossa ilmalämpöpumppuun ei haluta kiinnitettävän ylimääräistä huomiota.
  2. Mitsubishi Electric on keskittänyt entisestään AY-mallisarjan suunnittelussa huomiota puhtauteen ja puhtaampaan sisäilmaan. Mitsubishi AY ilmalämpöpumpun sisäyksikön kennossa, ilmakanavassa ja puhaltimessa on pölyä ja likaa hylkivä pinnoite. Self Clean -toiminnolla kuivaksi puhaltuva sisäyksikkö ehkäisee homeen kertymistä laitteiston sisälle. Lisäksi AY-mallisarjassa on sisäilman epäpuhtauksia tehokkaasti puhdistava V Blocking -suodatin. Näiden ansiosta laite tarvitsee vähemmän puhdistusta, sekä sisäilma on entistä puhtaampaa.
  3. Mitsubishi Electric AY huolehtii pitämällä automaattisesti asetetun huonelämpötilan tasosta ja käyttäjä voi nauttia miellyttävästä lämmöstä tai viileästä. Lisäksi AY mallin ilmalämpöpumpuissa on useita käyttöä helpottavia, sekä mukavuutta lisääviä ominaisuuksia. Mitsubishi Electric on sisällyttänyt laitteeseen muun muassa integroidun Wi-Fi yhteyden, jonka avulla voit ohjata laitetta MELCloud -sovelluksella olit sitten missä tahansa. Lisäksi tästä ilmalämpöpumpusta löytyy myös automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, viikkoajastin, yötoiminto, sekä toimintatilalukitus. Vaikka toimintojen määrä on valtaisa, on kaukosäätimen suunnittelussa huomioitu tärkeimmät toiminnot ja nämä on eritelty lukuisista toiminnoista erikseen liukukannella.

  Mitsubishi Electric AY25 ja Mitsubishi Electric AY35

  Uutta AY -mallisarjaa on saatavissa kahta eri mallia, Mitsubishi AY25 ja Mitsubishi AY35. Nämä eroavat toisistaan siten, että AY35 malli on hieman suurempi teholtaan verrattuna pikkusisarukseensa. Mitsubishi Electric AY35 ilmalämpöpumppu pystyy lämmittämään ilmaa nimellisteholla 4 kW ja viilentämään nimellisteholla 3,5 kW, kun vastaavasti hieman pienempi tehoinen Mitsubishi Electric AY25 arvot ovat nimellisesti lämmitys 2,5 kW ja viilennys 3,2 kW. Näin ollen sarjan tehokkaampi versio sopii mainiosti hieman isompaan tilaan, jossa lämmitys- tai viilennystehoa tarvitaan enemmän.

  Mitsubishi Electric AY tekniset ominaisuudet
  Mitsubishi Electric AY tekniset ominaisuudet

  Mitsubishi AY tuottaa puhtaampaa sisäilmaa

  Mitsubishi Electricin kehittämä ainutlaatuinen Dual Barrier Coating likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön ilmaa käsittelevissä osissa auttaa ilmalämpöpumppua pysymään puhtaana pidempään. Tämän ansiosta lämmitys- ja viilennysteho säilyy parempana vähemmällä huollontarpeella. AY-mallisarjassa on myös lisätty täysin uusi kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto. Self Clean -toiminnolla sisäyksikön pinnoille jäähdytystoiminnossa tiivistynyt kosteus puhalletaan kuivaksi, jolloin kertynyt kosteus ei jää keräämään likaa ja pölyä laitteen sisälle. AY ilmalämpöpumpussa on lisäksi karkeasuodattimien myös V Blocking -suodatin, joka poistaa tehokkaasti ilman epäpuhtauksia, esimerkiksi allergeeneja, hometta, bakteereja sekä viruksia.

  Erittäin hiljainen Mitsubishi Electric AY

  Mitsubishi AY ilmalämpöpumppu on pitkän tuotekehityksen jälkeen kyetty valmistamaan siten, että ilmalämpöpumpun käyntiääni on parhaimmillaan erittäin hiljainen. Mitsubishi AY sisäyksikön käyntiääni on hiljaisimmillaan vain 18 dB. Esimerkiksi kärpäsen surina ja kuiskaava puhe on noin 30 dB, normaalin puhe on noin 60-70 dB ja markkinoiden hiljaisten jääkaappipakastimien käyntiääni on noin 40 dB. Alhaisimmillaan AY-mallisarjan ilmalämpöpumpun käyntiääntä onkin vaikea edes kuulla. Sijoittamalla ilmalämpöpumppu järkevästi tilaan, sekä ammattitaitoisella asennuksella voidaan taata ilmalämpöpumpun saavuttavan hiljaisen äänitason.

  Monipuoliset Mitsubishi Electric AY omaisuudet

  • Automaattinen takkatoiminto
  • Horisontaalinen ilmansuuntaustoiminto
  • Automaattipuhallus
  • Taustavalaistu kaukosäädin
  • On / Off -ajastin
  • Automaattitila
  • 10 °C ylläpitolämmitys
  • Ilmansuodatin
  • Self Clean -toiminto
  • Dual Barrier -pinnoite
  • Vertikaalinen ilmansuuntaustoiminto
  • Yötoiminto
  • Viikkoajastin
  • “i-save” -toiminto
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi -sovitin
  • Toimintatilalukitus
  • V Blocking -suodatin

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo