Siirry suoraan sisältöön

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu asennettuna vielä ennen kesää!

  Mitsubishi LN25 asennettuna

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu asennettuna sinun alueellasi. Tilaa nyt ja varmista saatavuus vielä hyvissä ajoin ennen kesän helteitä.

  Tilaa kauttamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu asennettuna ja maahantuojan takuulla. Meillä on saatavissa hyvin vapaita asennusaikoja ennen tulevaa kesää, mutta ole nopea sillä parhaat asennus ajat viedään käsistä. Toimitamme ja asennamme pumpun avaimet käteen periaatteella. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia muusta, kuin että asennuspaikka on esteetön asennuspäivänä. Laite toimitetaan asentajamme matkassa asennuspaikalle ja asentajamme hoitavat asennuksen lisäksi myös käyttöopastuksen.

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppujen saatavuus

  Ilmalämpöpumppujen markkinat ovat viimeiset muutamat vuodet olleet kesäisin todella kuumat ja odotamme jälleen tulevalle kesälle kovaa kysyntää. Ihmiset ovat yleensä heränneet tarpeeseen vasta ensimmäisten kesän lämpöisempien kelien saapuessa. Suosittelemmekin olemaan hyvissä ajoin liikenteessä ennen kesää, jotta voimme taata myös sinun saavan helpotusta kesähelteeseen ilmalämpöpumpun avulla. Maahantuojan varastolta on saatavissa malleja tällä hetkellä laajasti. Edellisten vuosien tapaan on kuitenkin riskinä, että laitteiden saatavuudessa lähempänä kesää tulee olemaan hankaluuksia kovan kysynnän vuoksi. Laite kannattaakin tilata jo nyt! Mikäli tilaat laitteen kauttamme, saat ilmalämpöpumpun varmasti, mutta maksat vasta asennuksen jälkeen. Annamme asennusajat tilausjärjestyksessä, joten tilaamalla ilmalämpöpumpun jo nyt, voimme taata tämä saatavuuden ennen kesää.

  Lämmitykseen sekä jäähdytykseen sopiva Mitsubishi Electric LN25 ilmalämpöpumppu asennettuna hinta alkaen 2490,00 euroa!

  Suosittu Mitsubishi Electric LN25 lumenvalkoinen ilmalämpöpumppu ja perusasennus hinta yhteensä nyt 2490 euroa. Mitsubishi Electric LN25 sopii sekä jäähdytykseen, että lämmitykseen. Se on erinomainen valinta esimerkiksi omakotilatoon tai rivitaloon, jossa on sähkölämmitys. Mitsubishi Electric LN25 nimellinen lämmitysteho on 0,8 – 6,3 kW ja jäähdytysteho 0,8 – 3,5 kW. Mitsubishi LN25, kuten myös kaikki muut LN-sarjan laitteet käyttävät kylmäaineena uudempaa ja ympäristöystävällisempää R32 kylmäainetta. Energiatehokkuus on A+++. Kysy tarjousta myös muista väreistä helmenvalkoinen, rubiininpunainen tai onyxinmusta.

  Perusasennus sisältää:

  • Yhden ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikön asennuksen
  • Ulkoyksikön seinätelineen kiinnikkeineen
  • Yhden läpiviennin puuseinään, Seinän paksuus max 300 mm
  • Eristetyt kylmäaineputket sisä- ja ulkoyksikön välille, max etäisyys 4 m
  • Laitteistojen väliset sähköasennukset ja kondensiovesi putken
  • Asennuskourun, jonka sisälle sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket ja sähköjohdot asennetaan, max 4 m
  • Laitteiston sähkönsyötön asennus ja tarvikkeet (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet), max 4m

  Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet ja työt laskutetaan erikseen erillisen hinnaston mukaisesti. Annamme lopullisen sitovan tarjouksen aina kohteeseen ennen asennusta.

   

  Vielä ehdit hankkia oman Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumpun ennen kesää!

  Esimerkiksi kerrostaloon sopiva jäähdyttävä ilmalämpöpumppu Mitsubishi HR35 hinta alkaen asennettuna 1990,00 euroa sisältäen perusasennuksen ja laitteen!

  Viimeisien vuosien aikana varsinkin kerrostaloihin asennettavien jäähdyttävien ilmalämpöpumppujen suosio on ollut todella suurta. Yksi suosituimmista malleista on Mitsubishi Electric HR -mallin ilmalämpöpumppu, joka on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

  Mitsubishi HR-mallisarjan ilmalämpöpumput ovat pieniä ja ne on helppo sijoittaa kaikkiin, myös mataliin, tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Sisäyksikkö on muotoiltu tyylikkäästi ja se sulautuu hyvin sisustukseen. Laitteen kaukosäädin on helppokäyttöinen ja selkeä.

  Mitsubishi HR -mallisarjaa on saatavana kahta eri tehoa, Mitsubishi HR25 ja Mitsubishi HR35. Isomman teholuokan, Mitsubishi Electric HR35, ilmalämpöpumpun jäähdytysteho on 0,9-3,4 kilowattia. Tämä ilmalämpöpumppu on A++ energialuokan laite, joten se on myös melko energiatehokas ratkaisu. Tutustu tarkemmin laitteeseen maahatuojan sivuilla.

  Kerrostaloon asennettavien ilmalämpöpumppujen hintaan vaikuttaa usein tarvittava timanttiporaus. Timanttiporaus vaaditaan, mikäli kerrostalo on rakennettu elementeistä. Tällöin tavallisella poralla riittävän ison reiän tekeminen ulkoseinään ulko- ja sisäyksikön välisiä putkistoja ja sähköjohtoja varten ei onnistu. Timanttiporauksen hinta vaihtelee kohteesta riippuen, joten tämä laskutetaan aina erikseen asiakkaalta. Hintaan vaikuttaa muun muassa rakennuksen materiaali ja seinän paksuus. Myös timanttiporaus on kotitalousvähennyskelpoista työtä.

  Muista myös kotitalousvähennys tehdystä työstä!

  Erittelemme aina laskulla asennustyön ja laitteen. Suorittava asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista työtä, jonka asiakas pystyy vähentämään osittain verotuksessa. Verohallinnon mukaisesti vuonna 2023 kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä ja omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Työn osuudesta verotuksessa voi vähentää 40 %. Lue verottajan ohjeet veroviraston nettisivuilta.

  Edellä mainitut hinnat laitteille ja asennuksille ovat voimassa vähintään 1.6.2023 asti. Artikkelissa mainitut hinnat sisältävät perusasennuksen, sekä ilmoitetun laitteen. Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet ja työt laskutetaan aina erikseen. Saadaksesi sitovan tarjouksen, pyydämme ottamaan yhteyttä tarjouspyyntö lomakkeemme kautta.

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo