Siirry suoraan sisältöön

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu – Energiatehokas ratkaisu kodin lämmitykseen

  Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu asennettuna

  Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu on vastaus tarpeisiisi, kun etsit luotettavaa ja energiatehokasta ratkaisua kodin lämmitykseen! Tämä laadukas ilmalämpöpumppu tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä loistavan valinnan lämmitykseen ja jäähdytykseen. Lue 5 + 1 syytä, miksi valita Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu.

  Tehokkuus ja energiansäästö

  Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin tuottamaan energiatehokkaasti lämpöä myös kovemmilla pakkasilla. Se käyttää edistynyttä invertteriteknologiaa, joka säätää tehonsyöttöä tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia miellyttävästä sisäilmasta ympäri vuoden samalla kun voit säästää sähkölaskuissasi. Kookkaampi sisäyksikkö kykenee kierrättämään isompia määriä ilmaa, jonka myötä laite sopii myös isompaan tilaan ja on energiatehokkaampi. RW-ilmalämpöpumpussa on vakiona automaattinen takkatoiminto, jonka avulla sisäyksikön puhallusta voidaan säätää ja kohdistaa siten, että takan tuottama lämpö leviää mahdollisimman laajalle koko asuntoon. Tyylikkäästi sisäyksikköön sijoitettu 3D i-see sensor lisälaite mittaa jatkuvasti lämpötilaa infrapunatunnistimen avulla. Sensorin ansiosta puhallusilma voidaan suunnata halutessaan sinne missä ihmisiä on, poispäin ihmisistä tai tasaisesti alueelle, jossa oleskellaan usein. I-see sensori auttaa myös säästämään energiankulutuksessa, koska laite pystyy tunnistamaan, mikäli tilassa ei ole ihmisiä. Lämmityskäytöllä lämmitystä voidaan säätää tehokkaammin automaattisesti sen mukaisesti, kuinka tilassa on tarvetta lämmittää ja onko tilassa ihmisiä.

  Tehokas lämmitys talvella

  Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu on suunniteltu toimimaan tehokkaasti myös kovissa talviolosuhteissa. Se pystyy tuottamaan lämpöä erittäin alhaisissa lämpötiloissa, jopa -35 celsius asteessa, joten voit pitää kodin lämpimänä ja mukavana kylminä päivinä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia suuresta energiankulutuksesta. Käyttötilan valitsimella voit valita kulloinkin tilanteeseen parhaiten sopivan toiminnon tilan ja käyttötarpeen mukaan. Mikäli maksimaalista lämmitystehoa ei tarvita, voidaan valita käyttötilan asetukseksi ECO -tila, jolloin ilmalämpöpumppu pyrkii säilyttämään parhaan mahdollisen hyötysuhteen maksimaalisen lämmitystehon sijaan.

  Hiljainen ja huomaamaton toiminta

  Mitsubishi on tunnettu hiljaisista ilmalämpöpumpuistaan, ja RW-tuoteperhe ei ole poikkeus tähän. Sen äänitaso on erittäin alhainen, joten voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä ilman häiritsevää melua. Erityisen ”hiljainen”-käyttötilan ansiosta, voit nukkua yösi rauhassa ilman, että ilmalämpöpumpun ääni häiritsisi uniasia. Tämä käyttötila sopii tilanteeseen, jossa lämmitystä ei tarvita täydellä teholla, mutta halutaan kuitenkin säilyttää lämmittävä ominaisuus päällä.

  Kätevät toiminnot

  RW ilmalämpöpumppu on varustettu monilla kätevillä toiminnoilla, kuten viikkoajastimella, jolla voit ohjata lämpötilaa etukäteen, ja langattomalla kaukosäätimellä, joka tekee sen ohjaamisesta entistä helpompaa. Lisäksi sisäänrakennetun, internetyhteydellä toimiva Wi-Fi-etäohjauksen avulla voit ohjata lämpöpumppuasi etänä mistä tahansa MELCloud-sovelluksella. Tämä mahdollistaa lämpötilanohjauksen alhaisemmaksi, kun ette ole kotona tai lämmittää sisätilat valmiiksi mukavan lämpöiseksi ennen saapumistanne mökille tai kotiin.

  Ympäristöystävällinen valinta

  Mitsubishi panostaa ympäristöystävällisyyteen, ja RW-ilmalämpöpumppu on suunniteltu vähentämään hiilijalanjälkeäsi. Sen energiatehokkuus vähentää ympäristölle aiheutuvaa kuormitusta. Laitteessa käytetään uutta, aikaisempaa ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta.

  Nopea asennus ja helppo huolto

  Mitsubishi RW ilmalämpöpumppu on suunniteltu nopeaan ja helppoon asennukseen sekä huoltoon. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat asennuksen nopeasti ja vaivattomasti, ja laite vaatii vain vähän säännöllistä huoltoa pitääkseen sen toiminnassa moitteettomasti vuosien ajan.

  Mitsubishi Electric RW ilmalämpöpumppu on tehokas, energiatehokas ja kätevä ratkaisu kodin lämmitykseen. Se tarjoaa lämmityksen ja jäähdytyksen kaikkiin vuodenaikoihin, säästää energiaa ja pitää ympäristön puhtaampana. Älä enää kärsi epämukavista sisäolosuhteista, vaan hanki Mitsubishi RW ilmalämpöpumppu ja nauti mukavammasta asumisesta, sekä pienemmistä energiakuluista.

  Jos haluat lisätietoja Mitsubishi RW ilmalämpöpumpusta tai pyytää tarjousta laitteen asennuksesta, ota yhteyttä asiantuntijoihimme yhteydenottolomakkeemme kautta. Tarjoamme sinulle mielellämme lisätietoja ja tarvittavan tuen.

  Lue lisää Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumpusta maahantuojan sivuilta Scanoffice.fi

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo