Siirry suoraan sisältöön

Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu asennettuna tarjoushintaan vain 2440,00€!

  Mitsubishi RW25 tarjous lokakuussa 2023

  Käytä tilaisuutesi hankkia nyt Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu erityisen edulliseen hintaan, vain 2440,00€ sisältäen perusasennuksen! Me tarjoamme sinulle laadukkaan ilmalämpöpumpun, joka pitää kodin lämpimänä talvella ja viileänä kesällä, samalla kun säästät merkittävästi hankintahinnan lisäksi myös energiakustannuksissa.

  Mitsubishi RW25 tarjous sisältää

  • Mitsubishi Electric RW25 Hyper Heating ilmalämpöpumppu 1745,00€ alv 24% (normaalihinta 1945,00)
  • Yhden ilmalämpöpumpun perusasennuksen tarvikkeineen hintaan 695,00 alv 24% (normaalihinta 745,00)

  Säästä siis yhteensä 250 euroa!

  Muista myös kotitalousvähennys asennustyöstä! Tilaamalla nyt, pystyt tekemään kotitalousvähennyksen vielä vuodelle 2023!

  Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu tarjouskampanjamme on voimassa vain rajoitetun ajan, joten varaa omasi nyt ja nauti paremmasta ilmanlaadusta ja säästöistä jo tulevan talven energiakuluissa. Tarjous koskee vain 15.9.-31.10.2023 aikana tehtyjä uusiin tilauksia. Tarjouksen ehtona on laitteen ja asennuksen hankinta Soico Oy:ltä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kaikki perusasennuksesta eroavat tarvikkeet ja työt laskutetaan asiakkaalta lisätöinä.

  Yhden ilmalämpöpumpun perusasennuksen sisältö

  • Ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikön asennuksen
  • Yhden ulkoyksikön seinätelineen sisältäen kiinnikkeet
  • Yhden läpiviennin (puuseinään), paksuus max 300 mm
  • Sisä- ja ulkoyksikön välille asennettavat eristetyt kylmäaineputket, max etäisyys 4 m
  • Laitteistojen väliset sähköasennukset sekä kondenssivesi putken
  • Sisä- ja ulkoyksikön välille asennettavan asennuskourun (väri valkoinen), johon sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket sekä sähköjohdot asennetaan, max 4 m
  • Laitteiston sähkönsyöttöön tarvikkeet (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet) ja näiden asennus, max 4m
  • Muut työt ja perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet laskutetaan erikseen erillisen hinnaston mukaisesti. Saatte meiltä kuitenkin lopullisen sitovan tarjouksen aina kohteeseen ennen asennusta.

  Pyytääksesi lopullisen tarjouksen, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä meihin tarjouspyyntö lomakkeellamme. Myyjämme on sinuun yhteydessä teihin mahdollisimman pian ja antavat tarvittaessa tietoja mahdollisista vaadittavista lisätöistä kustannuksineen, sekä sopii myös kanssanne ajan asennukselle. Vahvistamme tilauksen aina kirjallisesti asiakkaalle.

  Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu Mitsubishi RW25 ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen hyytävään ilmastoon

  Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia ja edistyksellistä tekniikkaa, joka tekee kodin lämmittämisestä ja viilentämisestä vaivatonta ja energiatehokasta. Tämä ilmalämpöpumppu on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen maksimaalista mukavuutta kaikkina vuodenaikoina.

  Mitsubishi Electricin innovaatio, RW25 ilmalämpöpumpun kehittynyt teknologia

  RW25 ilmalämpöpumppu hyödyntää Mitsubishi Electricin edistyksellistä invertteriteknologiaa, mikä tarkoittaa merkittävää energiansäästöä ja vakaita sisälämpötiloja. Tämä ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan lämmityksen kylminä talvipäivinä ja viilentää kotiasi miellyttävästi kesällä. Se on monikäyttöinen ratkaisu, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin ja lämmittää vielä 100% nimellisteholla aina -25 asteen pakkasella.

  Mitsubishi Electric on tunnettu hiljaisista ilmalämpöpumpuistaan. RW25 ilmalämpöpumppu toimii äärimmäisen hiljaisesti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kodin käyttöön ja makuuhuoneisiin. Laitetta on helppo ohjata sen LED-taustavalolla varustetun kaukosäätimen avulla. Mukana toimitettava kaukosäädin tekee lämpötilan säätämisestä vaivatonta.

  Mitsubishi RW25 Plasma Quad Plus ilmansuodatin edistää terveyttä parantamalla ilmanlaatua

  RW25 ilmalämpöpumpussa on tehokas kaksivaiheiden ilmanpuhdistus, joka poistaa allergeeneja, pölyä, viruksia, hometta ja hajuja ilmasta, parantaen merkittävästi sisäilman laatua. Puhdas huoneilma edistää terveyttä ja helpottaa allergiaoireita. Tämän ansiosta voit nauttia raikkaammasta huoneilmasta kodissasi.

  RW25 ilmalämpöpumppu on yksi Mitsubishin edistyneimmistä malleista

  Mitsubishi Electric sitoutuu ympäristönsuojeluun. RW25 ilmalämpöpumppu on suunniteltu vähentämään energiankulutusta ja hiilijalanjälkeäsi. Mitsubishi Electricin laadukkaat tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan. RW25 ilmalämpöpumppu ei ole poikkeus, se on suunniteltu kestämään vuosia. Mitsubishi RW25 ilmalämpöpumppu on älykäs ja käyttäjäystävällinen ratkaisu kodin lämmitystarpeisiin. Se yhdistää tehokkuuden, energiansäästön ja mukavuuden tarjoten ympäri vuoden miellyttävän asumiskokemuksen.

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun takuu

  Asennustyöllämme on aina 2 vuoden takuu, koskien suoritettavaa asennustyötä. Myymillämme laitteilla ja tuotteilla on voimassa maahantuojan takuu, joka riippuu aina laitteesta ja maahantuojasta. Kauttamme ostetut Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat virallisen maahantuojan maahantuomia tuotteita, ja näillä on näin ollen voimassa takuu Scanoffice Oy:n takuuehtojen mukaisesti. Tarkat takuuehdot löytyvät Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille osoitteesta https://scanoffice.fi/wp-content/uploads/2022/11/scanoffice_takuuehdot_ja_ajat_1.12.2022_taytettava.pdf.

  Älä jää paitsi tästä upeasta tarjouksesta! Mitsubishi Electric RW25 ilmalämpöpumppu tuo mukavuutta kotiisi vuoden ympäri. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten varaa omasi nyt ja nauti paremmasta ilmanlaadusta ja säästöistä energiakuluissa.

  Huomautus: Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti. Hinta saattaa vaihdella asennusvaatimusten mukaan. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat tiedot ja varmistaaksesi tarjouksen saatavuuden.

  Mitsubishi Electric RW Hyper Heating ilmalämpöpumpusta voit lukea lisää maahantuojan sivuilta Scanoffice.fi tai maahantuojan alla olevista esitteistä.

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo