Siirry suoraan sisältöön

Suosittu Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu jälleen tarjouksessa!

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalampopumppu

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu jälleen 1299,00 euroa!

  Saimme jälleen myyntiin rajoitetun erän Mitsubishi Electric FT35 ilmalampöpumppuja super hintaan! Tilaamalla meiltä nyt 26.2.2024 mennessä Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumpun asennettuna, saat tehokkaan ilmalämpöpumpun lämmitykseen ja viilennykseen, sekä perusasennuksen hintaan 695,00 euroa!
  Hinta Mitsubishi Electric FT35 Hyper Heating ja perusasennus yhteensä 1994,00 euroa! Pumpun ostaminen tarjoushintaan edellyttää asennustyön tilaamista Soico Oy:ltä. Voit hyödyntää myös 6kk kulutonta ja korotonta eräpäivän siirtokampanjaa 19.2.-31.5.2024 aikana!

  Perusasennus hintaan 695,00 euroa sisältää:

  • Ilmalämpöpumpun, 1kpl sisä- ja ulkoyksikkö asennus
  • Ulkoyksikölle 1kpl seinätelineen sis. tarvittavat kiinnikkeet
  • 1 kpl, läpivienti puuseinään (paksuus max 300 mm)
  • Sisä- ja ulkoyksikön välille (etäisyys max 4m) asennettavat eristetyt kylmäaineputket
  • Sisä- ja ulkoyksikön väliset sähköasennukset ja kondensiovesi putki
  • Valkoinen asennuskouru 4 metriä, johon sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket ja sähköjohdot asennetaan
  • Laitteiston sähkönsyötön asennus tarvikkeineen (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet) korkeintaan 4 metriä

  Perusasennuksen sisällön ulkopuoliset työt ja tarvikkeet laskutetaan erillisen, voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

  Ilmalämpöpumpun asennusta suoritettaessa on huomioitava vallitsevat keliolosuhteet. Asennukset suoritetaan keliolosuhteiden ollessa sellaisia, että tyhjiöinti voidaan suorittaa asian mukaisesti tavalla oikein.

  Yhdistä tarjous SOG-rahoituksen 6 kuukauden eräpäivän siirtokampanjan kanssa!

  Voit saada 19.2.-31.5.2024 aikana tehtyihin ja myönnettyihin SOG-rahoitushakemuksiin kuluttoman ja korottoman kuuden kuukauden eräpäivän siirron. Eli voit itse päättää kuuden kuukauden päästä maksatko laskun kokonaisuudessaan, vai jatkatko rahoitussuunnitelman mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että saat kuusi kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa siitä eteenpäin, kun pumppusi on asennettu. Osta pumppu siis nyt ja maksa vasta loppuvuonna!

  6 kk lähtee juoksemaan siitä, kun asennus on suoritettu.

  SOG-maksuaikatarjous 19.2.-31.5.2024
  • Rahoitus 2 500 – 50 000 €
  • Lopullinen rahoitettava osuus voi olla myös vähemmän, kuin haettu vähimmäis-
  summa 2 500 €
  • 6 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa – tämän jälkeen voit maksaa
  lainan kerralla pois tai maksaa sovituissa erissä
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95 % -yks (6kk kulottoman ja korottoman maksuajan jälkeen).
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Voit maksaa missä vaiheessa vain koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

  Mikäli haluat hyödyntää eräpäivän siirtokampanjaa, tee siis rahoitushakemus ja ilmoita tästä meille tilauksen yhteydessä. Kun rahoitushakemus on hyväksytty, sovimme kanssanne asennuspäivän. Asennuksen suorittamisen jälkeen toimitamme laskun rahoituslaitokselle, josta alkaa 6 kk kuloton ja koroton maksuaika. Voit hakea SOG-rahoitusta alta. Voit täyttää rahoitushakemuksen ja saada päätöksen saman tien. Hakemus ei sido sinua luoton nostamiseen. Huomioi, että sinun tulee valita toimipisteeksi yrityksemme, Espoo/Soico Oy.

  Mitsubishi Electric FT35 Hyper Heating ilmalämpöpumppu

  Oletko koskaan haaveillut energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmitysratkaisusta, joka tarjoaa samalla tehokasta jäähdytystä kesähelteillä? Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu on täydellinen valinta ja kerromme sinulle, miksi se kannattaa hankkia nyt kauttamme.

  Mitsubishi FT Hyper Heating - Energiatehokkuus huipussaan

  Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu kykenee tuottamaan lämmintä ilmaa kovillakin pakkasilla, jopa -35 asteen pakkasella, eikä se hyydy helteilläkään vaan tehokas jäähdytys viilentää isommankin asunnon edullisesti. Sen edistynyt invertteriteknologia mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen tehokkaan säätelyn, mikä säästää energiaa ja pienentää sähkölaskujasi. Lämpöpumpun avulla voit tuottaa jopa neljä kertaa enemmän lämpöä kuin mitä se kuluttaa sähköä – tämä on huomattavaa säästöä rahassa ja ympäristössä.

  R32 kylmäaine ja pienempi kylmäainemäärän tarve on ympäristöystävällinen valinta

  Mitsubishi Electric panostaa ympäristöystävällisyyteen, ja FT35 ilmalämpöpumppu on siitä oiva esimerkki. Lämpöpumppu käyttää ympäristöystävällisempää R32 kylmäainetta. Myös kylmäaineen määrää on Mitsubishi FT35 ilmalämpöpumpussa pystytty pienentämään noin 10-15 prosenttia mitä tarve on ollut aikaisemmilla malleilla. Lisäksi sen energiatehokkuus vähentää hiilijalanjälkeäsi. Valitsemalla Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpun teet ympäristöteon samalla kun nautit mukavasta sisäilmasta ympäri vuoden.

  Tehokas ja monipuolinen Mitsubishi FT35 ilmalämpöpumppu

  Mitsubishi FT ilmalämpöpumppu tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän lämmityksen ja jäähdytyksen. FT-mallissa on useita käteviä ominaisuuksia vakiona, kuten ilmanpuhdistus, hiljainen toiminta, käyttäjäystävällinen kaukosäädin, sisäänrakennettu Wi-Fi helppoa etäohjausta varten ja automaattinen takkatoiminto. Lämpöpumpun suorituskyky säilyy erinomaisena myös äärimmäisissä sääolosuhteissa, joten voit luottaa siihen vuodenajasta riippumatta. Puhtaanvalkoinen ja siro sisäyksikkö sulautuu kodin väreihin huomaamattomasti ja on mitoiltaan ainoastaan 280 mm x 838 mm x 229 mm (Korkeus x Leveys x Syvyys).

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumpun asennus

  Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus on vaivatonta kauttamme. Kun tilaat laitteen sekä asennuksen kauttamme, toimitamme laitteen asennuksen yhteydessä asentajan matkassa. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että laite asennetaan aina oikein ja turvallisesti. Lisäksi kauttamme tilatuille ja asentamillemme ilmalämpöpuille on voimassa aina virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n laitetakuu. Olemme Scanoffice Oy:n valtuuttama Mitsubishi Electric laitteiden lämpöpumppu dealer ja olemme erikoistuneet erityisesti Mitsubishi Electric -laitteisiin.

  Jos etsit tehokasta, ympäristöystävällistä ja monipuolista lämmitysratkaisua, Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta. Se säästää rahaa, ympäristöä ja tarjoaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, Mitsubishi Electricin valtuutettuun jälleenmyyjään! Pyydä tarjous omasta ilmalämpöpumpustasi. Tervetuloa modernin ilmastoinnin ja lämmityksen aikakaudelle!

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo