Siirry suoraan sisältöön

Suosittu Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu edullisesti

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalampopumppu

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu 1299,00 euroa!

  Tilaamalla meiltä 26.11.2023 mennessä Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumpun asennettuna, saat tehokkaan ilmalämpöpumpun lämmitykseen ja viilennykseen, sekä perusasennuksen hintaan 695,00 euroa!
  Hinta Mitsubishi Electric FT35 Hyper Heating ja perusasennus yhteensä 1994,00 euroa!

  Perusasennus hintaan 695,00 euroa sisältää:

  • Ilmalämpöpumpun, 1kpl sisä- ja ulkoyksikkö asennus
  • Ulkoyksikölle 1kpl seinätelineen sis. tarvittavat kiinnikkeet
  • 1 kpl, läpivienti puuseinään (paksuus max 300 mm)
  • Sisä- ja ulkoyksikön välille (etäisyys max 4m) asennettavat eristetyt kylmäaineputket
  • Sisä- ja ulkoyksikön väliset sähköasennukset ja kondensiovesi putki
  • Valkoinen asennuskouru 4 metriä, johon sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket ja sähköjohdot asennetaan
  • Laitteiston sähkönsyötön asennus tarvikkeineen (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet) korkeintaan 4 metriä

  Perusasennuksen sisällön ulkopuoliset työt ja tarvikkeet laskutetaan erillisen, voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

  Ilmalämpöpumpun asennusta suoritettaessa on huomioitava vallitsevat keliolosuhteet. Asennukset suoritetaan keliolosuhteiden ollessa sellaisia, että tyhjiöinti voidaan suorittaa asian mukaisesti tavalla oikein.

  Mitsubishi Electric FT35 Hyper Heating ilmalämpöpumppu

  Oletko koskaan haaveillut energiatehokkaasta ja ympäristöystävällisestä lämmitysratkaisusta, joka tarjoaa samalla tehokasta jäähdytystä kesähelteillä? Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumppu on täydellinen valinta ja kerromme sinulle, miksi se kannattaa hankkia nyt kauttamme.

  Mitsubishi FT Hyper Heating - Energiatehokkuus huipussaan

  Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu kykenee tuottamaan lämmintä ilmaa kovillakin pakkasilla, jopa -35 asteen pakkasella, eikä se hyydy helteilläkään vaan tehokas jäähdytys viilentää isommankin asunnon edullisesti. Sen edistynyt invertteriteknologia mahdollistaa lämmityksen ja jäähdytyksen tehokkaan säätelyn, mikä säästää energiaa ja pienentää sähkölaskujasi. Lämpöpumpun avulla voit tuottaa jopa neljä kertaa enemmän lämpöä kuin mitä se kuluttaa sähköä – tämä on huomattavaa säästöä rahassa ja ympäristössä.

  R32 kylmäaine ja pienempi kylmäainemäärän tarve on ympäristöystävällinen valinta

  Mitsubishi Electric panostaa ympäristöystävällisyyteen, ja FT35 ilmalämpöpumppu on siitä oiva esimerkki. Lämpöpumppu käyttää ympäristöystävällisempää R32 kylmäainetta. Myös kylmäaineen määrää on Mitsubishi FT35 ilmalämpöpumpussa pystytty pienentämään noin 10-15 prosenttia mitä tarve on ollut aikaisemmilla malleilla. Lisäksi sen energiatehokkuus vähentää hiilijalanjälkeäsi. Valitsemalla Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpun teet ympäristöteon samalla kun nautit mukavasta sisäilmasta ympäri vuoden.

  Tehokas ja monipuolinen Mitsubishi FT35 ilmalämpöpumppu

  Mitsubishi FT ilmalämpöpumppu tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän lämmityksen ja jäähdytyksen. FT-mallissa on useita käteviä ominaisuuksia vakiona, kuten ilmanpuhdistus, hiljainen toiminta, käyttäjäystävällinen kaukosäädin, sisäänrakennettu Wi-Fi helppoa etäohjausta varten ja automaattinen takkatoiminto. Lämpöpumpun suorituskyky säilyy erinomaisena myös äärimmäisissä sääolosuhteissa, joten voit luottaa siihen vuodenajasta riippumatta. Puhtaanvalkoinen ja siro sisäyksikkö sulautuu kodin väreihin huomaamattomasti ja on mitoiltaan ainoastaan 280 mm x 838 mm x 229 mm (Korkeus x Leveys x Syvyys).

  Mitsubishi Electric FT35 ilmalämpöpumpun asennus

  Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumpun tilaaminen ja asennus on vaivatonta kauttamme. Kun tilaat laitteen sekä asennuksen kauttamme, toimitamme laitteen asennuksen yhteydessä asentajan matkassa. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että laite asennetaan aina oikein ja turvallisesti. Lisäksi kauttamme tilatuille ja asentamillemme ilmalämpöpuille on voimassa aina virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n laitetakuu. Olemme Scanoffice Oy:n valtuuttama Mitsubishi Electric laitteiden lämpöpumppu dealer ja olemme erikoistuneet erityisesti Mitsubishi Electric -laitteisiin.

  Jos etsit tehokasta, ympäristöystävällistä ja monipuolista lämmitysratkaisua, Mitsubishi Electric FT ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta. Se säästää rahaa, ympäristöä ja tarjoaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, Mitsubishi Electricin valtuutettuun jälleenmyyjään! Pyydä tarjous omasta ilmalämpöpumpustasi. Tervetuloa modernin ilmastoinnin ja lämmityksen aikakaudelle!

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo