Siirry suoraan sisältöön

Tehokas ja energiatehokas ratkaisu: Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu asennettuna tarjoushintaan 2190,00€ sis. alv 24%! (normaali hinta 2490,00€)

  Mitsubishi Electricc LN Lumenvalkoinen

  Etsitkö luotettavaa ja energiatehokasta tapaa lämmittää tai viilentää kotiasi? Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu voi olla juuri se ratkaisu, jota tarvitset. Tämä huippuluokan laite tarjoaa monipuolisen ja taloudellisen lämmityksen sekä viilennyksen, pitäen sisäilman miellyttävänä vuoden ympäri, ja nyt voit hankkia sen uskomattoman edulliseen hintaan, vain 2190,00€! Tarjouksen sisältö ja tarkemmat ehdot löytyvät artikkelin lopussa.

  Miksi valita Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu?

  Mitsubishi Electric on tunnettu maailmanlaajuisesti laadukkaista ja innovatiivisista ilmastointi- ja lämmitysratkaisuistaan. LN25 ilmalämpöpumppu edustaa heidän sitoutumistaan korkeaan laatuun ja energiatehokkuuteen. Tämä pumppu tarjoaa useita etuja:

  Tehokas Lämmitys ja Viilennys: Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu pystyy tarjoamaan lämmitystä kylminä talvipäivinä ja viilennystä kuumina kesäpäivinä. Voit pitää kotisi mukavana ympäri vuoden.

  Energiatehokkuus: Mitsubishi on tunnettu panostuksestaan energiatehokkaisiin ratkaisuihin. LN25 ilmalämpöpumppu hyödyntää edistyksellistä tekniikkaa, joka säästää energiaa ja auttaa alentamaan lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia.

  Hiljainen Toiminta: Mitsubishi LN25 on suunniteltu toimimaan hiljaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia optimaalisesta mukavuudesta ilman häiritsevää melua.

  Helppokäyttöisyys: Kaukosäädin on suunniteltu intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi. Voit säätää lämpötilaa ja muita asetuksia vaivattomasti tarpeidesi mukaan.

  Tartu nyt tarjoushintaan: 2190€!

  Nyt voit hankkia Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumpun poikkeuksellisen edulliseen hintaan, ainoastaan 2190€! Tämä tarjous mahdollistaa laadukkaan lämmitys- ja jäähdytysratkaisun kotiisi, säästäen samalla rahaa pitkällä aikavälillä alhaisempien energiakustannusten ansiosta.

  Miten hyödynnät Mitsubishi LN25 tarjouksen?

  Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten varmista, että et jää paitsi tästä mahdollisuudesta. Voit ottaa yhteyttä meihin tarjouslomakkeemme kautta saadaksesi lisätietoja ja varmistaaksesi, että saat ilmalämpöpumpun tarjoushintaan 2190,00€.

  Tarjoushinta sisältää:

  • Mitsubishi LN25VGHZ2 lumen valkoinen 1495,00€ sis. alv 24 % (normaalihinta 1745,00€)
  • Perusasennuksen tarvikkeineen hintaan 695,00€ sis. alv 24% (normaalihinta 745,00€)

  Huomioithan, että perusasennus on myös kotitalousvähennys kelpoista työtä.

  Tarjouksen ehdot

  Edellä mainitut hinnat laitteelle ja asennukselle ovat voimassa 22.8.-30.9.2023 aikana tehtyihin uusiin tilauksiin. Tarjous edellyttää sekä laitteen, että asennuksen hankintaa Soico Oy:ltä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet ja työt laskutetaan aina erikseen.

  Ilmalämpöpumpun perusasennus sisältää:

  • Yhden ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikön asennuksen
  • Ulkoyksikön seinätelineen kiinnikkeineen
  • Yhden läpiviennin puuseinään, Seinän paksuus max 300 mm
  • Eristetyt kylmäaineputket sisä- ja ulkoyksikön välille, max etäisyys 4 m
  • Laitteistojen väliset sähköasennukset ja kondensiovesi putken
  • Asennuskourun, jonka sisälle sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket ja sähköjohdot asennetaan, max 4 m
  • Laitteiston sähkönsyötön asennus ja tarvikkeet (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet), max 4m
  • Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet ja työt laskutetaan erikseen erillisen hinnaston mukaisesti. Annamme lopullisen sitovan tarjouksen aina kohteeseen ennen asennusta.

  Saadaksesi lopullisen sitovan tarjouksen, pyydämme ottamaan yhteyttä tarjouspyyntö lomakkeemme kautta. Myyjämme on sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä ja antaa tarvittaessa lisäinfoa mahdollisista lisätöiden kustannuksista, sekä sopii ajan asennukselle. Tämän jälkeen vahvistamme sinulle tilauksen aina kirjallisesti.

  Takuu

  Annamme asennustyöllemme aina 2 vuoden takuun, joka koskeen asennusta. Lisäksi laitteella ja tuotteilla on voimassa maahantuojan takuu, joka riippuu aina laitteesta ja maahantuojasta. Meidän toimittamamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat aina virallisen maahantuojan tuotteita, ja näillä on voimassa takuu Scanoffice Oy:n takuuehtojen mukaisesti. Tarkemmat takuuehdot Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpuille löytyvät https://scanoffice.fi/wp-content/uploads/2022/11/scanoffice_takuuehdot_ja_ajat_1.12.2022_taytettava.pdf.

  Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu

  Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan, energiatehokkaan ja monipuolisen ratkaisun kotisi lämmitys- ja jäähdytystarpeisiin. Tarjoushintana 2190,00€ se on houkutteleva vaihtoehto, joka voi auttaa sinua säästämään energiakustannuksissa samalla kun nautit optimaalisesta mukavuudesta ympäri vuoden. Älä missaa tätä tilaisuutta – ota yhteyttä meihin ja varmista omasi jo tänään.

  Tutustu myös muihin palveluihimme etusivullamme!

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo