Siirry suoraan sisältöön

Tunnelmaa pihavaloilla syksyyn ja talveen

  Tunnelmaa syksyyn ja talveen pihavaloilla

  Kun päivät lyhenevät ja illat pimenevät, on aika valjastaa pihavalojen lumoava voima luomaan lämpimää tunnelmaa syksyiseen pihaan. Pihavaloilla voi taikoa ulkoalueestasi todellisen keitaan, jossa voit nauttia syksyn kauneudesta ja luoda viihtyisän ilmapiirin niin itsellesi kuin vieraillesi. Tässä hieman vinkkejä kuinka luoda tunnelmaa pihavaloilla syksyyn ja talveen.

  Käytä erillaisia valaisimia monipuolisesti luomaan tunnelmaa pihavaloilla

  Valaistuksen monipuolisuus on avain luomaan tunnelmaa pihavaloilla. Käytä erilaisia pihavaloja, kuten lyhtyjä, kohdevaloja ja valosarjoja. Lyhdyt voivat tuoda rustiikkista tunnelmaa, kun taas kohdevalot korostavat tärkeitä yksityiskohtia, kuten puiden runkoja tai koristekasveja. Valosarjat sopivat mainiosti esimerkiksi terassille tai pergolaan. 

  Valitse lämpimät värisävyt

  Syksyyn liitetään lämpimät värisävyt, kuten oranssi, punainen ja kulta. Valitse pihavalot, jotka hehkuvat näissä sävyissä tai lämpimän valkoisessa valossa. Tämä auttaa luomaan syksyistä tunnelmaa ja tekee piha-alueestasi houkuttelevan myös hämärän aikaan.

  Ulkovalot korostamaan kasveja ja elementtejä

  Käytä valoja korostamaan syksyisen puutarhan kauneutta. Suunnittele valaistus niin, että se korostaa erityisiä kasveja, kuten väriloistossaan loistavia lehtipuita tai syksyisiä koristekasveja. Voit myös käyttää valoja korostamaan pihan elementtejä, kuten vesiputousta tai kiveyspolkua.

  Tunnelmaa pihavaloilla luomalla valaistuja polkuja

  Valaistut polut eivät ainoastaan lisää turvallisuutta, vaan myös lisäävät pihasi tunnelmallisuutta. Käytä maahan asennettavia valoja tai valaisimia, jotka reunustavat polkuja. Tämä kutsuu astumaan ulos ja nauttimaan syksyn raikkaasta ilmasta myös iltaisin.

  Hyödynnä teknologiaa

  Älyvalaistus antaa sinulle mahdollisuuden säätää valojen kirkkautta ja värisävyjä helposti puhelimesi tai älykotijärjestelmän avulla. Voit luoda erilaisia valaistusasetuksia eri tilanteisiin, kuten rentouttaviin iltoihin tai vaikkapa illanviettoihin ystävien kanssa.

  Huomioi valaistuksen suunta

  Valon suunnalla on suuri merkitys tunnelman luomisessa. Suunnittele valaistus niin, että se ei häikäise tai ole liian voimakas, vaan antaa pehmeää valoa ympäristöön. Kokeile eri valaisukulmia nähdäksesi, mikä toimii parhaiten juuri sinun pihaasi.

  Säilytä yksinkertaisuus

  Vaikka valaistuksen monipuolisuus on tärkeää, liiallinen määrä valoja voi aiheuttaa sekavuutta. Säilytä siis yksinkertaisuus valaisimien määrässä ja sijoittelussa. Keskity muutamaan näyttävään kohteeseen ja luo niiden ympärille tunnelmallinen kokonaisuus.

  Me autamme sinua toteuttamaan unelmiesi pihavalaistuksen

  Syksyn pihavaloilla voit luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman, joka houkuttelee viettämään aikaa ulkona myös pimenevinä iltoina. Huolellisesti suunniteltu valaistus voi tehdä piha-alueestasi paikan, jossa voit nauttia syksyn kauneudesta täysin siemauksin. Kauttamme on saatavissa myös monipuolinen valikoima eri valmistajien ulkovalaisimia usean sähkötukkuliikkeen valikoimasta, kuten Sonepar ja Onninen. Teemme myös kaikki ulkovalaisimien asennukset huomioiden sähköturvallisuuden, olipa kyse itse hankkimistanne valaisimista tai meiltä hankituista valaisimista. Pyydä meiltä tarjous valaisimista tai valaistuksen sähköasennus töistä tarjouspyyntölomakkeemme kautta.

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo