Siirry suoraan sisältöön

Viilentävän Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun asennuksen hinta nyt vain alkaen 595 euroa!

  Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

  Viilentävän ilmalämpöpumpun asennuksen hinta nyt alkaen vain 595 euroa! Tilaa nyt viilentävä Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu ja voit nauttia kotonasi miellyttävästä viileydestä myös kesän kovimmilla helteillä! Tutustu valikoimaamme viilentävistä ilmalämpöpumpuista.

  Viilentävä ilmalämpöpumppu sopii täydellisesti niin kerrostaloasuntoon kuin myös rivitaloasuntoon, omakotitaloon tai vaikkapa mökille. Tilaamalla viilentävän Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun tarjouskampanjaan valittujen laitteiden joukosta meiltä 18.3.-30.4.2024 välisenä aikana, saat perusasennuksen alennettuun hintaan 595 euroa. Tilaa nyt ja varmista edullinen ilmalämpöpumpun asennuksen hinta, ja lisäksi voit pitää kotisi viileänä läpi kuumimpienkin kesäpäivien.

  Hyödynnä myös 6kk kuluton ja koroton eräpäivän siirto kampanja

  Tilaamalla laitteen nyt, voit hyödyntää myös kulutonta ja korotonta 6kk eräpäivän siirto kampanjaa. Hyödyntämällä kampanjaa voit ostaa laitteen nyt, mutta maksaa laskun myöhemmin, jopa 6 kuukauden päästä asennuksesta, ilman mitään kuluja tai korkoa! 6kk eräpäivän siirto kampanjan ehdot ja tarkempi kuvaus löytyy rahoitus sivuiltamme.

  Viilentävän Mitsubishi Electric ilmalämpöpumpun asennuksen hinta

  Ilmalämpöpumpun perusasennus hinta 595 euroa koskee ainoastaan seuraavia tuotteita, ja jotka ostetaan tarjouskampanjan voimassa olon 18.3.-30.4.2024 aikana Soico Oy:ltä. Normaali perusasennuksen hinta on 695,00 euroa.

  • Mitsubishi Electric AY25VGH-SC, laitteen hinta 1295,00 euroa
  • Mitsubishi Electric HR35VF, laitteen hinta 999,00 euroa
  • Mitsubishi Electric LN25VGHZ2 (lumenvalkoinen), laitteen hinta 1599,00 euroa

  Kaikki myymämme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat laitteiden virallisen maahantuojan Scanoffice Oy:n maahantuomia laitteita, ja näillä on aina maahantuojan antama takuu. Voit tutustua laitteiden ominaisuuksiin, takuuehtoihin, sekä myös muihin Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuihin maahantuojan sivuilla scanoffice ilmalampopumput.

  Lopullinen ilmalämpöpumpun asennuksen hinta määräytyy aina asennuskohteen ja mahdollisesti tarvittavien lisätöiden mukaisesti. Tutustu perusasennuksen sisältöön, sekä lisätyöhinnastoomme hinnasto välilehdellä. Hinnastossa oleva perusasennuksen hinta on normaali hinta ja koskee kaikkia muita laitteita kuin tässä tarjouksessa mainittuja tarjouksen voimassaolon aikana tilattuja ilmalämpöpumppuja.

  Miksi valita viilentävä Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu?

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu tarjoaa nopean ja tehokkaan viilennyksen helposti ja nopeasti. Kerrostaloasunnoissa ulkoyksikkö voidaan sijoittaa kätevästi parvekkeelle ja myös koteloida erikseen myytävällä parvekeasennuskotelolla. Sisäyksikkö sijoitetaan kiinteästi asuntoon sisälle siten, että viileä ilma leviää mahdollisimman hyvin ympäri asuntoa. Näin saat miellyttävän viileyden koko huoneistoon ilman, että huoneistoon tarvitaan useampaa ilmastointilaitetta. Toisin kuin siirrettävä ilmastointilaite, ilmalämpöpumppu ei vie lattiatilaa huoneistosta. Ilmalämpöpumppu myös parantaa ilmanlaatua puhdistamalla ilmasta bakteereja ja pienhiukkasia. Tämä luo osaltaan ilmasta vieläkin miellyttävämmän.

  Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on älykäs valinta myös ympäristöä ajatellen. Se käyttää vähemmän energiaa verrattuna perinteisiin ilmastointijärjestelmiin, mikä tarkoittaa pienempiä sähkölaskuja ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Se on sekä lompakollesi että ympäristölle ystävällinen vaihtoehto.

  Ostaessasi viilentävän ilmalämpöpumpun meiltä, asennus tehdään ammattilaisen toimesta, mikä varmistaa laitteen optimaalisen toiminnan ja pitkän käyttöiän. Voit siis luottaa siihen, että saat rahallesi parhaan vastineen ja nautit viileästä ilmasta huolettomasti.

  Älä jää tuskailemaan kuumuudessa! Tartu tähän ainutlaatuiseen tarjoukseen ja varmista kotisi miellyttävä viileys koko kesäksi. Ota yhteyttä jo tänään ja hyödynnä tämä mahtava tarjous ennen kuin se on liian myöhäistä!

  Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys ilmalämpöpumpun asennuksesta

  Voit saada ilmalämpöpumpun asennustyöstä myös kotitalousvähennyksen, joka auttaa pienentämään kustannuksia. Kotitalousvähennys on verotuksessa hyödynnettävä etu, joka koskee kotitalous- ja remonttitöitä. Asennuttaessasi ilmalämpöpumpun ammattilaisen toimesta, voit saada osan kuluista takaisin verovähennyksen muodossa. Tämä tekee ilmalämpöpumpun hankinnasta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon.

  Ilmalämpöpumpun asennus kerrostaloon

  Kerrostaloasuntoon ilmalämpöpumpun asentaminen voi tuntua haasteelliselta, mutta se on täysin mahdollista ammattilaisen avulla. Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta vaihtelee tarvittavista lisätöistä riippuen, jollaisia usein voi esimerkiksi olla tarvittava timanttiporaus. Hankkimalla ilmalämpöpumpun kerrostaloon, voit nauttia miellyttävästä ilmasta ilman lattiatilan menetystä. Meidän ammattilaiset huolehtivat asennuksesta nopeasti ja tehokkaasti. Ilmalämpöpumppu tarjoaa mukavuutta ja energiansäästöä, ja sen asentaminen kerrostalohuoneistoon voi olla helpompaa kuin kuvitteletkaan. Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja päivitä kotisi viihtyvyyttä ilmalämpöpumpun avulla!

  Uusimmat uutiset ja tarjoukset

  Kauttamme kaikki sähköasennukset yli 10 vuoden kokemuksella.

  Sähköasennukset 65€/tunti Uudenmaan ja Keski-Suomen alueella

  Meidän sähköasennus palveluissamme yhdistyvät tinkimätön laatu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen palvelu. Olemme Uudenmaalla ja Keski-Suomessa toimiva sähköasennusyritys, jonka yli kymmenen vuoden kokemus takaa sinulle turvalliset ja kestävät ratkaisut kaikkiin sähkötarpeisiisi. Oli kyseessä sitten isompi tai pienempi sähkötyö, meidän sähköasentajamme auttavat sinua mielellään kaikissa sinua askarruttavissa sähköasennus asioissa.

  Lue lisää »

  Yhteystiedot:

  Myynti: 0291700841

  Taloushallinto: 0291700840

  info@soico.fi

  Osoite

  Rajamaankaari 13,

  02970, Espoo