Siirry suoraan sisältöön
Mitsubishi ilmalämpöpumput ja Ilma-vesilämpöpumput
suoraan viralliselta maahantuojalta ja maahatuojan takuulla.
Tutustu maahantuojan valikoimaan

Kotitalousvähennys asennustyöstä

Tyytyväiset asiakkaat

Luotettava ja ammattitaitoinen palvelu

Markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput

Kauttamme on ostettavissa markkkinoiden parhaat ilmalämpöpumput. Myymme ja asennamme pelkästään virallisten maahantuojien laitteita, joille annetaan aina maahantuojan antama takuu! Meidän kauttamme saatavia ilmalämpöpumppu merkkejä ovat muunmuassa MItsubishi Electric, Gree ja Panasonic. 

 

Uudet ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput asennettuna

Tiesitkö, että uuden ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun avulla voi säästää selvästi myös sähkölaskussa. Tämän lisäksi ilmalämpöpumpulla ja ilma-vesilämpöpumpulla voidaan nostaa asumismukavuutta lämpötilan pysyessä tasaisena. Olemme toimittaneet jo yli tuhat energiaratkaisua eri asiakkaillemme, ja asiantuntijamme auttavat mielellämme valitsemaan sopivan laitteen juuri sinun tarkoituksiisi.

Lähetä meille tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja voimme yhdessä katsoa mikä olisi teille paras ratkaisu. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään ja suoritamme mielellämme ilmaisen asennuskatselmuksen ennen lopullisen tarjouksen antamista.

Ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen huolto

Tuntuuko ettei vanha ilmalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppu toimi kunnolla, eikä esimerkiksi lämmitä enää? Myös ilmalämpöpumput tarvitsevat ajoittain huolto- ja kunnossapitotöitä. Jotta laite toimisi kuten tämän on suunniteltu toimivan, täytyy tätä huoltaa valmistajan ohjeiden mukaisesti säännöllisesti. Kauttamme saat ilmalämpöpumppujen huollot kilpailukykyiseen hintaan.

Joskus valmistajan huolto-ohjeiden mukaisista huolloista riippumatta laite saattaa vikaantua. Mikäli laitteesi on hankittu kauttamme ja laitteen takuu on edelleen voimassa, on takuukorjaukset veloituksettomia mikäli vika todetaan käynnin yhteydessä takuun piiriin kuuluvaksi viaksi. Pyytämällä huolto- tai kunnossapito yhteydenottoa, olemme mahdollisimman pian yhteydessä teihin joko sähköpostitse tai puhelimitse tarvittavien toimenpiteiden selvittämiseksi. Kun tarvittavat toimenpiteet on yksilöity, sovimme tarvittaessa yhdessä mahdollisen huoltoajan.

Ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpulla voidaan viilentää, sekä lämmittää tilasta riippumatta lämpötilaa energiatehokkaasti ja hiljaisesti. Ilmalämpöpumppuja on saatavilla useita erillaisia ja merkkisiä. Parhaimmillaan ilmalämpöpumpulla saatavat säästöt lämmityksessä ovat merkittäviä. Tämän lisäksi ne parantavat asumismukavuutta huomattavasti.

Nykypäivän ilmalämpöpumput kykenevät mittaamaan ja analysoimaan huoneen lämpötilaa erittäin tehokkaasti ja havaitsemaan onko huonetilassa ihmisiä. Täten voidaan säätää ilmavirtauksia paremmin ja tehostaa mukavuutta sekä enegiatehokkuutta edelleen. Lämpötilan säätelyn lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa huoneen ilmaa poistaen ilmasta bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja allergeenija.

Oikean ilmalämpöpumpun valintaan vaikuttaa pääasiassa huonetilan pinta-ala, sekä ilmalämpöpumpun käyttötarkoitus. Meidän kauttamme on saatavilla useita eri merkkejä ja malleja. Autamme valitsemaan teille sopivan ilmalämpöpumpun ja mahdolliset lisätarvikkeet. 

Parhaat ilmalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumput pohjoisen olosuhteisiin suoraan maahantuojilta!

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on suoritettava ammattitaitoisen asentajan toimesta, jotta turvallisuus ja toiminta voidaan varmistaa. Ilmalämpöpumpun saa asentaa vain siihen oikeutettu asennusliike. Asennusliikkeellä tulee olla vaadittava kylmälaiteliikkeen pätevyys ja yrityksen, vastuuhenkilön ja asentajan tulee olla merkitty tukesin rekisteriin. Lisäksi ilmalämpöpumppujen asennus vaatii yleensä sähköasennuksien tekemistä, jolloin sähköasennuksiin vaaditaan sähköurakointiin vaadittavat pätevyydet. Lue lisää asennus vaatimuksista Tukesin sivuilta tästä.

Valitsemalla ilmalämpöpumpun asennuksen kauttamme voitte luottaa asennuksen laatuun. Suoritamme asennuksen kokonaisvaltaisesti sisältäen kylmälaitteen asennuksen lisäksi myös sähköasennuksen voimassa olevien säädösten mukaisesti. Näin ollen myös laitteen valmistajan antama takuu on aina voimassa. Asennuksen jälkeen annamme ohjeet kuinka toimia, jotta takuu on voimassa. Opastamme tarvittaessa myös laitteen käyttöön ja lisäksi toimitamme asennuspöytäkirjan aina laskun mukana. Annamme aina omalle asennustyöllemme kahden vuoden takuun.

Ilmalämpöpumpun perusasennus

Perusasennus sisältää:

  • Yhden ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikön asennuksen
  • Ulkoyksikön seinätelineen kiinnikkeineen
  • Yhden läpiviennin puuseinään, Seinän paksuus max 300 mm
  • Eristetyt kylmäaineputket sisä- ja ulkoyksikön välille, max etäisyys 4 m
  • Laitteistojen väliset sähköasennukset ja kondensiovesi putken
  • Asennuskourun jonka sisälle sisä- ja ulkoyksikön kylmäaineputket  ja sähköjohdot asennetaan, max 4 m
  • Laitteiston sähkönsyötön asennus ja tarvikkeet (turvakytkin, johdot ja pientarvikkeet), max 4m
Perusasennuksen ulkopuoliset tarvikkeet laskutetaan erikseen. 
 
Ilmalämpöpumpun asennusta suoritettaessa on huomioitava vallitsevat keliolosuhteet. Asennukset suoritetaan keliolosuhteiden ollessa sellaisia, että tyhjiöinti voidaan suorittaa asian mukaisesti tavalla oikein.

Uusimmat ilmalämpöpumppu uutiset ja tarjoukset

Yhteystiedot:

Myynti: 0291700841

Taloushallinto: 0291700840

info@soico.fi

Osoite

Rajamaankaari 13,

02970, Espoo